Marco de Vries

Workshop daadkracht!
Door Marco de Vries

(Wereldkampioen Karate)

Een workshop waarbij geest, techniek en lichaam (Shin-Gi-Tai) met elkaar verbonden worden. Met uitleg over de kracht van de geest, de samenwerking tussen lichaam en geest en karatetechnieken laat Marco je ervaren hoe het is om in je kracht te staan maar ook wat je daarvan weerhoudt. Dat leidt tot inspirerende inzichten die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Een bijzondere workshop door een daadkrachtig man! Daadkracht ligt in ieder mens verborgen, maar waar moet je het zoeken…? Marco zal je zeker inspireren en motiveren.

Over Marco de Vries

marco de vriesMarco beoefent al zo’n 20 jaar karate. Op zijn 27e is er een hernia bij hem geconstateerd. Volgens zijn neuroloog was een operatie op korte termijn de beste kans om een rolstoel of een zogenaamde klapvoet te ontlopen. Hij dacht hier echter anders over. Na anderhalf jaar pijn heeft hij op zijn 29e de handdoek in de ring gegooid en heeft hij zich laten opereren aan zijn rug. Na een jaar revalideren kwam zijn conditie langzaam weer terug op niveau en na drie jaar afwezigheid in de dojo heeft hij zijn karatepak weer aangetrokken en is er weer voor gegaan. Een lange weg leidde hem naar karate Dojo UMO in Roosendaal. In 2010 is hij opgenomen in de Nederlandse selectie van de WJKA en dit jaar is hij o.a. met zijn team Wereldkampioen Teamkata geworden in Duitsland en in 2012 werd hij Open Nederlands kampioen kumite (vrij gevecht), Europees kampioen Team kumite en heeft hij individueel de 3e plaats in de ”Master categorie” bemachtigd op het WK in Milaan.

http://www.teisho.nl/
http://www.sgtkarate.nl

sgt_karate_mail_def

 

Comments are closed.