Lisanne Addink

Interactieve lezing ‘Vernieuwend denken’
door Lisanne Addink

‘VerdraaidGoed’ eigenaresse Lisanne neemt het publiek tijdens haar lezingen mee naar de tegenstellingen in onze maatschappij en de verspilling die wij al bijna niet meer lijken te zien. Zij laat zien, hoe haar aanpak, gebaseerd op passie, respect en vertrouwen, ideeën kunnen veranderen in werkelijkheid. Hoe Trash omgezet kan worden Treasure en hoe jij er voor kunt zorgen dat de wereld er morgen anders uit ziet dan vandaag.
Een lezing van Lisanne geeft energie, inspireert en laat zien hoe iedereen bij kan dragen aan het creëren van een nog mooiere wereld.
 

Over Lisanne Addink

‘VerdraaidGoed’ oprichtster Lisanne is niet alleen ontwerpster, ze is ook een gepassioneerd spreker. Circulaire Economie, duurzaam ontwerpen, Trash to Treasure, VIC-Design, voedselverspilling en haar persoonlijke drijfveren zijn thema’s waar zij met veel enthousiasme over vertelt. Sinds haar reis naar de zuidpool en haar – met een cum laude bekroonde – afstudeerwerk voor de dierentuin in Emmen wordt Lisanne geregeld gevraagd als spreker. Zij sprak o.a op TEDx en was te horen en te zien op verschillende radio- en televisie items.
 
http://www.verdraaidgoed.nl
 

 

Comments are closed.