Hannah Cuppen

Interactieve Lezing Liefdesbang
door Hannah Cuppen

Liefdesbang gaat over mensen bij wie het steeds mis loopt in de liefde. Mensen die graag een relatie willen maar waarbij de ander zich steeds terugtrekt of die keer op keer verliefd worden op iemand die al een partner heeft. Of ze hebben zelf de neiging de ander op afstand te houden net als die voor hen wil gaan. Mensen die steeds opnieuw in dit soort situaties belanden herhalen de oeroude dans van verlatingsangst en bindingsangst. Hoe we ons verbinden in relaties heeft alles te maken met hoe we aan het begin van ons leven geleerd hebben te hechten.

Het boek ‘Liefdesbang’ (gepubliceerd februari 2014) is mega populair, werd binnen now time 10.000 keer verkocht en is al toe aan zijn 8ste druk.

Onlangs gekozen tot ‘Beste Spirituele Boek van 2015’

 

boek hannah

Over Hannah Cuppen

hannah cuppen Hannah Cuppen werkt in haar eigen Praktijk als Integraal Therapeut. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft ze zich tijdens haar psychotherapeutische opleidingen beroepsmatig gespecialiseerd in de dynamiek van verlatingsangst en bindingsangst. Hannah geeft trainingen op basis van haar boek Liefdesbang.

http://www.hannahcuppen.nl/

 

 

 

Comments are closed.