Margot Sprenkels

Interactieve Lezing ‘Trends in zingeving’
door Margot Sprenkels

In deze tijd wordt er steeds meer aandacht besteed aan het onderwerp ‘Zingeving’. Opmerkelijk is dat wanneer je hier niet in geïnteresseerd bent, je dit helemaal niet opmerkt. Als ‘Trendwatcher’ op dit gebied laat Margot een hoop signalen voorbij komen waaruit blijkt dat het een hot topic is in de huidige maatschappij. Reken op veel tips en inspiratie tijdens deze lezing m.b.t. persoonlijke ontwikkeling!

margot sprenkels klein

Over Margot Sprenkels

Bewustwording en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in het leven van Margot. Voorheen lag de focus vooral bij haar eigen ontwikkeling, ook tijdens haar opleiding tot Energetisch Therapeut aan de ANZN. Steeds meer begon haar rol te verschuiven… van leerling naar leraar.
In haar rol als docent aan Fontys International Lifestyle Studies, waar ze studenten leert om nieuwe producten en diensten te creëren die bijdragen aan de kwaliteit van leven, geeft ze studenten de basis mee van thema’s die betrekking hebben bewustwording & zelfontwikkeling. Daarnaast geeft ze lezingen over dit onderwerp als ‘Trendwatcher Zingeving’. Op deze manier probeert Margot op grotere schaal mensen handreikingen te bieden de reis naar binnen te maken.

http://www.laagvoorlaag.nl/

Comments are closed.