Isabelle Ramaekers

Musicaal optreden in de theaterzaal & Workshop ‘Opengaan met muziek’
Door Isabella Ramaekers

Je kunt van de muzikale talenten van Isabella genieten in de Theaterzaal en eventueel een workshop bij haar volgen.

Tijdens de workshop ‘Opengaan met muziek’ ontdek en beleef je het oorspronkelijke muziekgevoel in jezelf!
De workshop is een zoektocht naar het innerlijk muzikaal passionele bewustzijn en werkt via belevingen en oefeningen toe naar de verwerking van een unieke groepsdynamiek in een bijzondere kunstvorm, namelijk een heuse compositie.
Na het eerste deel stromen we vanuit ieders puur persoonlijke beleving door naar gezamenlijke oefeningen met ademhaling, spiercontrole, authenticiteit beleving, eenvoudige muziekkennis en je lichaam als muziekinstrument.
Deze tools brengen de groep steeds dichter bij muzikale samenhang en samenwerking die zeer zeker zal uitmonden in bijzondere samenklanken en gelaagdheid.

Opengaan met muziek, dat verdient toch iedereen? Verras jezelf… en mij!

IMG_8421 - kopie (2)

Over Isabelle Ramaekers

De basis van Isabella Ramaekers werd ooit gelegd op het Rotterdams Conservatorium. Vanuit muziek, docentschap, muziektheater en entertainment kwam ze via een opleiding theatergrime terecht in de diversiteit en schoonheid van de wereld van Muziek, Kunst en Cultuur. Het delen van ervaringen en kennis vanuit het vertrouwen op intuïtie, de rust vinden in veranderlijkheden en bewustwording brengt de mooiste verrassingen in de mensen naar boven. Haar werk bestaat uit optredens door het hele land, workshops (beeldend/muziek) geven op scholen, werken als museumdocent, bedenken van artistieke concepten etc.
Kom… luister, voel en beleef!

http://www.cultuurvenster.nl/

Comments are closed.