Nathalie & José

Let us inspire you!
Boekpresentatie en Inspiratie moment door José van den Diepstraten & Nathalie van Spall
Keyspeakers en Initiators Event

José en Nathalie hebben sinds 2007 hun krachten gebundeld, 1 en 1 is in hun geval 5. De dynamiek van dit duo is voelbaar voor het publiek. José en Nathalie zijn in staat om mensen op een krachtige, humorvolle manier te inspireren en in beweging te zetten. Veelal nemen mensen een persoonlijke boodschap mee die ze nog tijden bij zich dragen.

Bij aanvang van het Event presenteren zij hun nieuwe boek ‘De 5 magische stappen naar een nieuw begin!’ Je leven opnieuw vorm geven, zonder angsten, saboterende gedachten & beperkende negatieve overtuigingen. Wat is het geheim? Welke magische stappen heb je nodig om vanuit je vrije wil je leven opnieuw vorm te geven? Ontdek vandaag de kracht van de 5 stappen van het NEM Model!
Dit boek geeft je 5 magische stappen die leiden naar een nieuw begin. Inzichtgevend, praktisch en direct toepasbaar voor iedereen!

Nathalie van Spall en José van den Diepstraten Inspiratie

Over José en Nathalie

José van den Diepstraten en Nathalie van Spall hebben zowel individueel als gezamenlijk veelzijdige ervaring met het geven van lezingen, workshops en trainingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Zij begeleiden individuen, teams en groepen en helpen anderen om het beste uit zichzelf en het leven te halen. Zij werken vanuit een bedrijfsmatige, psychologische en spirituele ‘no-nonsense’ visie.

Nathalie & José publiceerden diverse artikelen en boeken op het gebied van management, leiderschap en persoonlijke & spirituele ontwikkeling. Samen schreven zij eveneens het boek ‘Zelf ontdekt Zichzelluf’.

Zij zijn de oprichters van New Energy Movers en de initiators van dit Event.

www.nemacademy.nl

 

 

Comments are closed.